Botox Glabella

Ett av de vanligaste områdena vi använder botox eller botulinumtoxin till kallas Glabella. Det är namnet på området mellan ögonbrynen där man ofta får vertikala rynkor, argrynka eller bekymmersrynka, som de också kallas. Dessa påverkar utseendet mer än man tror och tar man bort dessa rynkor ser man genast gladare och yngre ut. Botox är, som känt, muskelavslappnande och gör så att musklerna som skapar dessa rynkor slutar att dra i huden vilket resulterar i att huden blir slät. Hur snabbt man ser resultat varierar från person till person men redan efter två dagar börjar effekten märkas av men kan ibland komma efter 1-2 veckor. Hur länge botoxets effekt sitter kvar är individuellt men upp till 3-4 månader brukar man säga att det håller. Boka en behandling med botox mot argrynka (glabella/bekymmersrynka) hos oss i Göteborg idag!

Botox i glabella

Så går botoxbehandlingen i Glabella till hos oss i Göteborg

  • Antingen bokas en separat botoxkonsultation, som är gratis, eller så diskuterar man behandlingen med botox på besöket om man är inställd på att göra det direkt.
  • Bedövningssalva appliceras på området inför behandlingen
  • Efter dina önskemål och i samråd med behandlaren utförs ingreppet med Botox av högsta kvalitet från ett av världens största botoxvarumärken.

Pris på botox Glabella?

I nedan angivet pris är konsultation och diskussion med injektionsbehandlare inräknat.
Pris 2500:-
Boka botox i Glabella hos oss i Göteborg idag genom att klicka här

Risker med botox i Glabella?

Botoxbehandling i Glabella är en väldigt säker behandling och är sällan förknippat med risker. De vanligaste bieffekterna är lokal ömhet, svullnad samt blåmärken som självfallet är tillfälliga och övergående inom några dagar.