Botox mot rynkor

Vissa områden i ansiktet är mer känsligt mot rynkor och i dessa områden kommer rynkorna snabbare och lättare än andra områden. Detta beror på att vissa specifika ansiktsmuskler drar i huden när de aktiveras och i sin tur skapar veck i huden, ex argrynka när man gör en arg min eller pannrynkor när man lyfter på ögonbrynen. När dessa miner och rörelser utförs blir rynkorna tydligare och djupare med tiden, varefter botox behövs om man önskar släta ut dessa, ibland även i samband med fillers. De vanligaste områdena man applicerar botox i är kråksparkar kring ögonen, glabella/argrynka/bekymmersrynka mellan ögonbrynen samt pannrynkor.

Botox mot rynkor

Så går botoxbehandling mot rynkor till hos oss i Göteborg:

  • Du bokar en tid för behandling eller för enbart konsultation om du har frågor och funderingar som du vill diskutera med en injektionsbehandlare. Konsultationen är gratis.
  • Antingen bokas en ny tid för behandling med botox eller så utförs ingreppet vid samma tidpunkt.
  • Inför behandlingen fotograferas området för dokumentation.
  • Bedövningssalva appliceras om så önskas varefter ingreppet utförs.
  • Du kommer tillbaka för kontroll för att se effekt och resultat.
  • Resultatet fotograferas och dokumenteras.

Priset för botoxbehandling mot rynkor

I det angivna priset ingår alla ovanstående punkter. Gör du 2-3 områden vid samma tillfälle kostar det inget extra!
Pris 2500:-

Risker med botox mot rynkor

Riskerna med botox är extremt få och problem uppstår mycket sällan. Oftast är det lokala besvär som ex ömhet i området, svullnad, blåmärken och liknande besvär. Dessa är tillfälliga och försvinner inom några få dagar.