Skapa ett slätare ansikte och ett gladare uttryck

Botox Glabella är en av våra vanligaste behandlingar. Behandlingen används för att släta ut området mellan ögonen där vi ofta får vertikala rynkor, även kallat "bekymmersrynkan" och "argrynkan". Med Botox Glabella kan vi föryngra din hud och skapa ett bekymmersfritt uttryck.

Botox Glabella – ett område 2000 kr, 2 områden 2500 kr, 3 områden 3000 kr.

Botox mot glabella

Botox Glabella hos MyBeauty Clinic – så går det till

  • Inför din första behandling är du välkommen på en kostnadsfri konsultation hos en av våra legitimerade injektionsbehandlare.
  • Vi fotograferar och dokumenterar området som ska behandlas.
  • Vi bokar sedan in en tid för behandling. Du är självklart välkommen att boka din behandling direkt.
  • Vi applicerar bedövningssalva innan ingreppet. Själva behandlingen går snabbt.
  • Du ser resultat redan inom några dagar, och det håller i upp till fyra månader.

Individanpassade behandlingar på våra kliniker

På MyBeauty Clinic är vi måna om din trygghet. Vår legitimerade personal har lång erfarenhet av Botox Glabella. Vi ger dig råd, lyssnar till dina behov och arbetar efter de senaste metoderna utan att någonsin tumma på din säkerhet. Med Botox Glabella får du ett piggare ansikte med naturligt resultat.

Besväras du av bekymmersrynkor?

När vi är bekymrade, arga eller ledsna formar vi rynkor i området mellan ögonbrynen. När musklerna i området aktiveras drar huden mellan ögonbrynen ihop sig, och för varje gång vi upprepar samma rörelse blir linjerna djupare. Med Botox slappnar musklerna under din hud av. På så sätt minskar dina rynkor och du återfår en slätare hud och blir fri från bekymmersrynkan.

En säker behandling med väldigt få biverkningar

De få besvär du kan uppleva efter din behandling med Botox Glabella är blåmärken, ömhet och en viss svullnad. Dessa besvär försvinner inom ett par dagar. Allergiska reaktioner uppstår mycket sällan. Behandlingen är säker, och både vår personal och våra kunder är försäkrade genom Folksam. Försäkringen gäller redan från ditt första besök på vår skönhetsklinik och täcker skador på belopp upp till tio miljoner.