Ta kontroll över ditt leende

Botox mot Gummy Smile är en enkel och effektiv behandling för dig som vill visa mindre tandkött när du ler. Med våra behandlingar kan du framhäva det bästa med ditt leende – utan tandreglering eller operation.

Botox mot Gummy Smile – från 2000 kr.

Botox Gummy Smile

Så går en behandling med Botox mot Gummy Smile till:

  • Om du önskar bokar vi först in en kostnadsfri konsultation där vi svarar på dina frågor, tar fram en behandlingsplan och bokar in en tid för behandling. Du är också välkommen att boka in en behandling direkt.
  • Innan vi påbörjar din behandling fotograferar vi området och sparar bilderna. Det gör att du ännu tydligare kan se ditt resultat.
  • Vid behandlingen får du smärtlindring. Vi använder en bedövningskräm eller kyler ner området med is.
  • Vi lägger ett par stick och injicerar Botox i muskeln nedanför näsan.
  • Behandlingen börjar verka endast efter ett par dagar och vi rekommenderar att du utför den regelbundet för att behålla ditt resultat, dock inte oftare än med tre månaders mellanrum.

Säker behandling av legitimerad personal

När du ska behandla Gummy Smile med Botox är det viktigt att du gör det på en skönhetsklinik där alla injektionsbehandlare är medicinskt utbildade. Din patientsäkerhet är vårt största fokus. På våra skönhetskliniker i Stockholm och Göteborg är alla våra injektionsbehandlare legitimerade och certifierade. Vi arbetar endast med produkter som är CE-märkta, välbeprövade och noga utvalda.

Har du tandkött som syns eller tunn överläpp?

Gummy Smile är när en stor del av tandköttet syns när du ler. Om det beror på en stark muskulatur i överläppen går det i de allra flesta fall att behandla med Botox. Ämnet gör att din överläpp blir mer avslappnad och inte dras upp lika mycket när du ler. Om du även har en tunn överläpp, kan vi kombinera botoxbehandlingen med fillers i överläppen för att ge dig bästa möjliga resultat. Det ger dig ett naturligt och mer avslappnat leende.

Nästintill riskfri behandling

Att behandla Gummy Smile med Botox är nästintill riskfritt, och om du får symtom är de oftast ytterst få. Du kan uppleva ömhet, svullnad eller blåmärken som försvinner inom bara några dagar. Allergiska reaktioner är också ovanligt.

Om andra besvär eller olyckor mot förmodan skulle uppstå, är vi försäkrade hos Folksam. Det innebär att du som kund har en ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.