Botox är en förebyggande behandling mot migrän

Botox mot migrän är en förebyggande behandling som blockerar dina smärtsignaler och gör att din migrän inte kan utvecklas. Med behandlingen lindrar vi dina symtom – och du återfår en högre livskvalitet.

Botox mot migrän – från 2500 kr

Botox mot migrän

Så går vår behandling Botox mot migrän till:

  • Vi erbjuder dig en kostnadsfri konsultation inför din behandling. Du får råd och rekommendationer av en av våra legitimerade injektionsbehandlare samt en unik behandlingsplan.
  • Vid konsultationen bokar vi in en tid för din första behandling.
  • Vid din behandling injicerar vi Botox med en tunn nål på sju specifika områden på vänster och höger sida av huvudet. Varje område får flera injektioner.
  • Vi rekommenderar att du utför behandlingen regelbundet, dock inte oftare än med tre månaders mellanrum.
  • Behandlingen går snabbt och är nästintill smärtfri, och inom kort avtar dina symtom.

Botox har använts inom sjukvården i över 30 år

Botox är ett välstuderat och välbeprövat läkemedel inom sjukvården. Behandlingen utförs efter att vi diagnostiserat dig med kronisk migrän. Kronisk migrän innebär att du har besvärats av kraftig huvudvärk i minst 15 dagar under en månad. Botox används inte om du upplever akut migrän, kronisk spänningshuvudvärk eller huvudvärk.

På MyBeauty Clinic kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet, är legitimerade och arbetar endast med högkvalitativa metoder och produkter. Genom att behandla med det muskelavslappnande ämnet Botox hos oss kan du minska dina migränanfall.

Eventuella symptom efter din behandling

Botox mot migrän är en säker behandling och riskerna är få. Efter din behandling kan du i vissa fall uppleva en svullnad eller rodnad, vilket försvinner inom ett par dygn. Undvik att ta på det behandlade området till dess att symtomen försvunnit.

Om andra besvär mot förmodan skulle uppstå är du som kund försäkrad via Folksam, redan från den dag du kliver innanför vår dörr. Vi har en gedigen ansvarsförsäkring på upp till tio miljoner.