Botox ger dig jämnare hud och naturligt lyster

Botox mot rynkor formar områden i ansiktet och ger dig extra lyster. Med Botox kan vi släta ut dina pannrynkor och mjuka upp fina linjer. Du får en piggare blick, ett gladare leende och ett slätare ansikte.

Botox mot rynkor – ett område 2000 kr, 2 områden 2500 kr, 3 områden 3000 kr.

Botox mot rynkor

Så går behandlingen Botox mot rynkor till:

  • Först bokar vi in dig för en kostnadsfri konsultation hos en av våra legitimerade injektionsbehandlare.
  • Om du bestämmer dig för att göra en behandling fotograferar vi det aktuella området.
  • Vi bokar in en tid för behandling eller utför ingreppet vid samma tidpunkt som din konsultation.
  • Vid behandlingstillfället appliceras bedövningssalva.
  • Redan inom en till två veckor kan du uppleva en slätare hud.
  • Vi rekommenderar att du upprepar behandlingen efter cirka tre till fyra månader.

Avkopplande stunder och en slätare hud

På våra skönhetskliniker i Stockholm och Göteborg arbetar endast erfarna och legitimerade injektionsbehandlare som alla har stor förståelse för dina önskemål och din situation. Vi är måna om din säkerhet och att du ska bli nöjd med dina resultat. Behandlingar med Botox mot rynkor hos oss ger dig en avkopplande stund och naturliga resultat.

Motverka symtom orsakade av yttre och inre faktorer

Rynkor kan orsakas av ålder, stress, solning eller andra yttre och inre faktorer. Botox behandlar effektivt dina rynkor och ger dig ett naturligt resultat oavsett om du vill se piggare ut, återfå lyster eller uppnå en föryngrande effekt.

Har du rynkor i pannan eller kråksparkar runt ögonen? En del områden i ansiktet är mer känsliga mot rynkor än andra. Det beror på att ansiktsmusklerna drar i huden när de aktiveras och på så sätt skapas veck. Ju mer vi fortsätter att göra samma rörelser, desto djupare blir rynkorna.

Väldigt få biverkningar och nästan inga risker

Riskerna med botox är väldigt få. Problem uppstår mycket sällan och det är ovanligt med allergiska reaktioner. De besvär du kan uppleva är ömhet, svullnad och blåmärken i området som försvinner inom några dagar. Trots att större komplikationer är ytterst ovanligt, är vi på MyBeauty Clinic försäkrade hos Folksam. Det innebär att du som kund är ansvarsförsäkrad upp till 10 miljoner.