Unna dig en behandling och återfå din goda sömn

Botox mot tandgnissling minskar problem med stela käkar och huvudvärk. Med våra behandlingar förhindrar du att dina tänder slipas ner, och du får en bättre sömn. Vakna upp till en bättre morgon och en lättare vardag.

Botox mot tandgnissling – från 4500 kr.

Botox mot tandgnissling

Så går botox mot tandgnissling till:

  • Om du vill börjar vi med att boka in en kostnadsfri konsultation hos en av våra legitimerade injektionsbehandlare.
  • Om du bestämmer dig för att göra en behandling dokumenterar vi dina besvär och bokar in en tid för behandling.
  • Innan vi påbörjar din behandling applicerar vi en bedövningskräm på området.
  • Ingreppet utförs med Botox från Allergan – ett av världens största varumärken
  • Dina problem börjar minska redan inom några dagar, och behandlingen håller i cirka fyra månader.

Vi är måna om din säkerhet och lyssnar till dina behov

Vi har stor kunskap inom området och har arbetat med Botox mot tandgnissling under en lång tid. Med våra behandlingar på MyBeauty Clinic minskar dina besvär och symtom.

Du blir alltid mottagen av legitimerad vårdpersonal och behandlad med de senaste metoderna. Vi använder oss enbart av kvalitativa produkter från de mest framstående leverantörerna. Vi lyssnar till dina behov och svarar på dina frågor samt ger dig råd och rekommendationer.

Botox minskar stressrelaterad värk

Att vi gnisslar tänder beror främst på stress och tandgnissling sker oftast i sömnen. Med det muskelavslappnande ämnet Botox kan vi minska din tandgnissling och värk. Ämnet appliceras i tuggmusklerna och blockerar nervsignaler, och det begränsar kraften du gnisslar dina tänder med. Att gnissla tänder skapar även slitage på tänderna.

Är det säkert?

Att använda Botox mot tandgnissling är nästintill riskfritt. Riskerna är väldigt få och det är en säker behandling som sällan orsakar besvär eller allergiska reaktioner. Patienter kan ibland uppleva ömhet, svullnad och blåmärken som försvinner redan efter några dagar.

Även om riskerna med Botox är ytterst få, är det mycket viktigt att ha en försäkring. Därför är vi försäkrade hos Folksam, och för dig som kund har vi en ansvarsförsäkring som täcker belopp upp till tio miljoner kronor.