Botoxbloggen

På botoxbloggen skriver vi om allt som rör botox, vi delar med oss av tips och värdefull information.


RSS

Botox – risker, biverkningar av toxinbehandling

28 Apr 2020

Välkommen tillbaka till botoxbloggen! Dagens inlägg kommer att handla om toxinets vanligaste biverkningar samt att vi ska försöka sätta stop för en del missuppfattningar.

Botox risker och biverkningar

Vanligaste frågan kring Botox

En av de vanligaste frågorna vi får kring en toxinbehandling är om det är farligt och svaret på den frågan är: Nej (förutsatt att du inte är allergisk).

Brotox, även känt som Botox för män 🧔

5 Feb 2020

Hej alla läsare! Hoppas ni haft en fin jul och en härlig start på året. Årets första inlägg här på botoxbloggen kommer tillägnas alla er män där ute! Det finns nämligen ett begrepp för män som gör botox, nämligen "Brotox". Ni som vet, ni vet...

Brotox i användning

Kan män ha användning av botox?

Ofta kommer frågan från våra manliga kunder, vilket vi stolt har en hel del av, vad andra män kommer till kliniken och gör för behandlingar.

Masseter botox mot tandgnissling

20 Jan 2020

Hej alla fina läsare och välkomna till ännu ett inlägg på botoxbloggen. Dagens inlägg kommer att handla om behandlingar med toxin (botox) i massetermuskeln, även kallad tuggmuskeln.

Masseter botox mot tandgnissling

Huvudvärk? Öm kring käkarna? Lös det med botox!

Brukar du vakna med huvudvärk på morgonen? Ömmar det kring käkarna ofta? En av orsakerna till detta kan vara att du gnisslar eller pressar tänderna.

Hyperhidros – även kallat överdriven svettning

4 Dec 2019

Hej och välkommen tillbaka till botoxbloggen! Dagens inlägg kommer att handla om svett. Underbart samtalsämne, eller hur. Alla människor svettas! Om det så är när du tränar, blir nervös, när klimakteriet kallar eller gärna sporadiskt när du minst önskar det. Jag tror nog att vi alla någon gång glömt deodoranten mitt i morgonstressen och därav fått gå till jobbet otroligt självmedvetna och osäkra.

Hyperhidros – även kallat överdriven svettning

All info du behöver om Botox

4 Nov 2019

Tänk att vi har en blogg, helt och hållet tillägnat allas vårat favorit toxin; Botox! Så vad är egentligen Botox och hur fungerar det? I detta inlägg skall vi reda ut några av det vanligaste frågor ni kunder ställer till oss injektionsbehandlare.

Information om botox

Passar botox för alla?

3 Apr 2019

Nu startar bloggen igång igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Uppehållet beror på att det har hänt väldigt mycket positiva saker i verksamheten som tyvärr gått ut över botoxbloggen, alltså på gott och ont.

Är botox för alla?

Våra botoxbehandlingar & priser

24 Nov 2017

En lyxig stund och ett naturligt resultat! Botoxbehandlingar hos oss kan ge dig extra lyster och ett mer välformat ansikte. Botox kan även hjälpa dig om du har spänd muskulatur eller värk. Vi utgår från dig, anpassar våra behandlingar efter dina önskemål och är noga med att alltid möta dina behov. Oavsett om du vill föryngra huden, få ett jämnare leende eller bli av med besvär, går alla våra behandlingar snabbt. Resultat inom endast sju dagar – som håller i upp till fyra månader!

MyBeauty Clinics botoxbehandlingar

Info för rätt beslut om Botox

31 Oct 2017

Som du säkert redan vet används botox till många typer av behandlingar. De vanligaste behandlingarna är mot rynkor, svettningar, migrän, tandgnissling och mot spasmer. När det gäller skönhetsingrepp så är botox en av de mest studerade medicinska behandlingarna i världen.

Rätt beslut om botox

Boka Botox & Bubbles nu!

24 Aug 2017

Nu har NI möjligheten att boka våra fina lokaler för en kväll i skönhetens tecken. Tillsammans med er alldeles egna injektionssköterska abonnerar ni våra lokaler på Engelbrektsgatan 22 i Göteborg helt kostnadsfritt.

Boka våra lokaler för botox

Ta bort gummy smile med botox!

25 Jul 2017

Hej kära botoxfantaster. Hoppas att ni mår bra trots den deprimerande sommaren här i Sverige. Visste ni att man kan använda botox för att behandla gummy smile? Gummy smile är när man visar en stor del av tandköttet ovanför framtänderna i överkäken när man ler. Det finns ett enkelt sätt att motverka detta!

Ta bort gummy smile

Populärt med Botox på sommaren

2 Jun 2017

Hej alla kunskapstörstande botoxfantaster. Hoppas ni mår lika bra som vi gör nu när sommaren närmar sig med stormsteg. Vi på kliniken ser tydligt hur många av våra kunder bokar upp sina tider för en touch up med botox i slutet på maj och början av juni. Den bästa förklaringen till detta är att om man kommer på botoxbehandling nu så har man full effekt av sin behandling under juni, juli, augusti vilket självklart är för många att föredra.

Kvinna som utnyttjat sommaren för att ordna Botox

blogglista.se

Boka botoxbehandling eller konsultation