Våra botoxbehandlingar & priser


En lyxig stund och ett naturligt resultat! Botoxbehandlingar hos oss kan ge dig extra lyster och ett mer välformat ansikte. Botox kan även hjälpa dig om du har spänd muskulatur eller värk. Vi utgår från dig, anpassar våra behandlingar efter dina önskemål och är noga med att alltid möta dina behov. Oavsett om du vill föryngra huden, få ett jämnare leende eller bli av med besvär, går alla våra behandlingar snabbt. Resultat inom endast sju dagar – som håller i upp till fyra månader!

MyBeauty Clinics botoxbehandlingar

Så går våra botoxbehandlingar till

Inför din behandling

Först bokar vi in dig för en gratis konsultation hos en av våra legitimerade injektionsbehandlare. Tillsammans går ni igenom vad du har för behov, och du får svar på alla dina frågor kring Botox och din behandling. Innan besöket är slut får du en behandlingsplan och en tid för din första behandling.

Under din behandling

Botoxbehandlingen utförs efter dina önskemål och det vi kommit överens om. Vi börjar med att lägga en lindrande bedövningskräm innan behandlingen börjar. Vi injicerar Botox med en tunn nål strax under huden. Nålen är så tunn att det inte känns mer än ett litet stick.

Botoxbehandlingen tar mellan 15 och 30 minuter och du ser resultat redan inom några dagar.

Efter din behandling

Om du inte är nöjd erbjuder vi dig en “touch-up” och fyller på lite extra. Resultatet håller i upp till fyra månader. För att få ett varaktigt resultat rekommenderar vi dig att du upprepar behandlingen med jämna mellanrum.

Våra botoxbehandlingar

Botoxbehandlingar mot svettningar

Har du problem med överdrivna svettningar såsom armsvett, handsvett eller liknande? Vi behandlar din hyperhidros med Botox. Boka kostnadsfri konsultation idag!

Botoxbehandlingar mot rynkor

Med Botox kan vi effektivt behandla rynkor i ansiktet – oavsett om det är rynkor i pannan, kråksparkar kring ögonen eller andra rynkor du vill släta ut. Boka din behandling direkt!

Botoxbehandlingar glabella

Vill du se yngre och gladare ut? Då rekommenderar vi Botox Glabella som slätar ut din bekymmersrynka. Boka en kostnadsfri konsultation!

Botoxbehandlingar mot tandgnissling

Gnisslar du tänder? Det kan du behandla med Botox. Det muskelavslappnande ämnet gör att du inte får samma kraft att gnissla tänder med, och på så sätt minskar besvären. Boka din behandling nu!

Botoxbehandlingar mot migrän

Har du fått diagnosen kronisk migrän? Genom att blockera smärtsignaler förebygger vi din värk med Botox. Boka en kostnadsfri konsultation eller behandling direkt!

Botoxbehandlingar mot gummy smile

En stark muskulatur i överläppen kan ge något som kallas för gummy smile. Det betyder att en stor del av ditt tandkött syns när du ler. Boka en konsultation för information om hur vi kan behandla det med Botox!

Mer än bara en behandling

Vi är måna om dig som kund och håller hög kvalitet i allt från service till behandlingar. Oavsett om du vill forma ansiktet, återfå elasticitet eller släta ut huden efter perioder av stress blir dina resultat naturliga. Våra injektionsbehandlare har lång erfarenhet av Botox. De vågar tänka nytt och använda nya metoder utan att någonsin tumma på din säkerhet.

Vid varje behandling öppnas en ampull med Botox. En dos räcker oftast till mer än ett område. Hos oss har du möjlighet att utnyttja hela din ampull för valfria behandlingar utan någon extra kostnad.

En av världens mest studerade medicinska behandlingar

Botox för skönhetsingrepp är noga studerat och väl använt i den medicinska världen. Ämnet får endast skrivas ut av läkare, och våra botoxbehandlingar utförs bara av legitimerad vårdpersonal. Dessutom arbetar vi endast med marknadsledande tillverkare som Juvederm, Restylane, Azzalure och Vistabel.

Botoxbehandling är ett mindre ingrepp som sällan orsakar några problem, och allergiska reaktioner är ytterst ovanliga. De besvär du kan uppleva är lokal ömhet, blåmärken och svullnad men det lägger sig inom några dagar. Undvik att ta på det behandlade området tills svullnaden och rodnaden har lagt sig.

Vad är Botox?

Botox, som också är känt som Botulinumtoxin, är ett muskelavslappnande ämne som sprutas in i musklerna under din hud. Ämnet klassas som ett läkemedel, och med det kan vi effektivt behandla allt från rynkor till värk. Det blockerar nervimpulser och minskar kraftiga sammandragningar i musklerna. Behandlingarna hjälper dig bland annat om du vill släta ut partier i ansiktet, om du önskar ett jämnare leende eller om du till exempel vaknar med huvudvärk på grund av att du gnisslat tänder under natten.

24 Nov 2017

Boka botoxbehandling eller konsultation