Passar botox för alla?


Nu startar bloggen igång igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Uppehållet beror på att det har hänt väldigt mycket positiva saker i verksamheten som tyvärr gått ut över botoxbloggen, alltså på gott och ont.

Är botox för alla?

Men nu är vi tillbaka med mer spännande information än någonsin. Bloggen kommer att uppdateras cirka en gång i månaden med informativa inlägg varje gång. Vill du ha ännu fler uppdateringar ifrån oss, följ gärna vår andra blogg eller följ Mybeautyclinicswe på Instagram/Facebook.

Månadens ämne: Är botox verkligen för alla?

Månadens ämne är acceptansen att fler och fler behandlas med muskelavslappnande medel. Medlet i sig har varit väldigt tabubelagt i många år. Under åren har fler och fler behandlats och förstått dess fantastiska effekter.

Det finns många myter om botulinumtoxin typ A som börjar försvinna till följd av ökad kunskap hos konsumenten.

Det är viktigt att du som kund väljer en behandlare som förstår vad du vill ha och som erhåller en certifierad utbildning där enbart läkare, tandläkare eller sjuksköterskor utbildas.

Botulinumtoxin går att använda i många syften, både medicinskt och estetiskt. Vi på MyBeauty Clinic arbetar både medicinskt emot tandgnissling, huvudvärk, svettproblematik och muskulära problem.

Estetiskt arbetar vi för att förbättra och inte förändra. Vårt motto är att du ska känna dig som den bästa versionen av dig själv. Det ska ge ett föryngrat uttryck utan att se för mycket eller för påtagligt ut. Rynkorna du inte har är rynkorna du aldrig kommer att få.

I dagens moderna samhälle så är behandlingen lika populär hos kvinnor som män, i syftet att bromsa åldringsprocessen eller minska migrän, svettproblematik eller helt enkelt förbättra ansiktssymmetrin. Med åren så tillkommer allt fler män in på marknaden både som behandlare och kund.

Skillnaden mellan Botox och Fillers

Marknaden är till för alla som vill behandlas som faller under dess kriterier. Vi vill upplysa om att botulinumtoxin till skillnad från fillers fyller alltså inte ut rynkan utan avslappnarmuskeln, därmed utslätande effekten. Kvarvarande kan vara rynkor framträdande av friktion, detta kan med fördel behandlas eller korrigeras med Dermapen, peels, radiofrekvens och självklart en korrekt hudvårdsrutin för hemmabruk.

3 Apr 2019

Boka botoxbehandling eller konsultation