Populärt med Botox på sommaren


Hej alla kunskapstörstande botoxfantaster. Hoppas ni mår lika bra som vi gör nu när sommaren närmar sig med stormsteg. Vi på kliniken ser tydligt hur många av våra kunder bokar upp sina tider för en touch up med botox i slutet på maj och början av juni. Den bästa förklaringen till detta är att om man kommer på botoxbehandling nu så har man full effekt av sin behandling under juni, juli, augusti vilket självklart är för många att föredra.

Kvinna som utnyttjat sommaren för att ordna Botox

Vilka botoxbehandlingar ökar mest inför sommaren?

Vi ser störst ökningar på indikationer som kråksparkar, glabella (argrynkan), panna, ögonbrynslyft (Browlift) och självklart botox mot svettningar.

Att få argrynkan att slappna av samtidigt som man lyfter ögonbrynen en aning öppnar upp blicken och du ser piggare och fräschare ut. Eftersom MyBeauty Clinic utför 3 områden för 3000 kr (1 ampull Vistabel/Azzalure) så kan du prata med våra injektionsbehandlare Nina, Davorin eller Iram om hur just DU kan kombinera dessa 3 områden för att få en piggare sommarlook! Ett område kostar 2500 kr.

Med detta sätter vi punkt för den här gången men håll utkik efter mer löpande information kring Botox och dess användningsområden.

Kram
MyBeauty Clinic

2 Jun 2017

Boka botoxbehandling eller konsultation